AMADA Kantpresse Værktøj

Amada har været førende i produktionen af ​​præcisionskantpresser i over 40 år og har installeret mere end 80.000 maskiner på verdensplan. Viden fra denne erfaring har bekræftet vores overbevisning om, at brugen af det bedste værktøj sikrer optimal ydeevne hver gang kantpressen er i brug. Brug Amada kantpresser værktøj, som garanterer dig kanten i produktiviteten.

Amada kantpresser værktøj er gennemhærdet. Vores patenterede Amanit® proces kombinerer optimal overflade hårdhed, glathed og formaling til de højeste tolerancer i branchen. Disse fremstillingsprocesser sikre ikke blot, at værktøjet giver kantpressen optimal ydeevne, men maksimerer også værktøjs holdbarhed og komponentens nøjagtighed langt bedre end den, der tilbydes af konventionel kantpresse værktøj.

Kombineret med Amada "one stroke" værktøjsguide giver vores meget præcise kantpresser mulighed for multi-stage bukning, udnyttelse af forskellige profiler samtidigt med reduktion af værktøjs opstillingstid og forøgelse af produktiviteten og rentabiliteten.

Amada´s omfattende sortiment af 'off-the-shelf ""værktøj er designet til brug på alle kantpresse maskiner, og er også kompatibel med de fleste kantpresser af andre producenter. .

Klik på en af ​​følgende knapper for at downloade et eksemplar af vores seneste håndbog.

Pressbrake Tooling Handbook
Handbook Reference Section
Return Bend Limit Graphs

Værktøj hotline:
Tel: 75 63 14 00
Fax: 75 63 14 01
e-mail: info@amada.dk