AMADA Reservedele & Forbrugsdele

Amada´s meget effektive reservedels afdeling tilbyder en række ydelser og produkter for at sikre en effektiv drift og vedligeholdelse af kunden´s maskiner. Amada har en bred lagerbestand af reservedele til nuværende og ældre maskiner. Hvis vi ikke har en bestemt del hjemme, så har vi adgang til vores europæiske lager for at sikre en hurtig levering af reservedele og dermed reducerer maskinens driftstop.

Med Amada´s forbrugsdele, som omfatter olier, filtre og laser reservedele, kan du sikre, at din maskine kører med optimal ydeevne. Regelmæssig olie / filterskift er nøglen til at reducere risikoen for uventede og dyre hydrauliske systemfejl. Vores HMF udvalg af olier har konkurrencedygtige priser, og er udviklet specielt til Amada´s maskiner. Vi lagerfører et komplet sortiment af laser reservedele fra linser til interne spejle, for at sikre, at den optimale skæringkvalitet opretholdes.

Et omfattende sortiment af supplerende produkter er også tilgængeligt for at øge maskinens produktivitet og muliggøre en mere sikker håndtering af materialet. Vores linseanalyse tillader tidlig diagnose af linsen for at undersøge linsens kvalitet. Vi tilbyder også oplæggerarme, bagstopsfingrer og oplæggerborde.

Amada tilbyder også CNC opgraderinger og diskdrev udskiftninger. Det suppleres af et USB-interface, der erstatter den gamle diskette drev og tillader et stort antal af programmer, der skal lagres på et memory stick.